Aktivitetstracker skal få børn i bevægelse

Fitbit lancerer aktivitetstrackeren Ace 3, der henvender sig til børn over seks år. Trackeren kan motivere dem i en corona-tid, mener producenten.

Barn med aktivitetstracker
Foto: Fitbit

Ligesom i voksen-trackere kan børnene indstille deres egne mål og se den daglige statistik for f ex træning og løb i den tilhørende app.

“Da familierne fortsat skal navigere mellem fjernundervisning og retningslinjer for social afstand, er det en konstant udfordring at holde børnene i bevægelse, motiverede og glade,” siger James Park, VP, GM & Co-stifter af Fitbit i en pressemeddelelse.

Fitnessarmbånd bliver fast tilbud til overvægtige børn

Urskiven kan personaliseres med et galleri af figurer, som omfatter en kanin, en kat, et rumvæsen og et rumskib. På et tidspunkt vil samlingen også rumme tegneseriefigurerne Minions.

Fitbit tracker for børn
Foto: Fitbit

Karaktererne ændrer sig og vokser, når børnene gør fremskridt mod deres mål gennem dagen. De animerede urskiver koster dog ekstra opladninger af batteriet. Batteritiden ligger ifølge producenten på otte dage.

Smarte ure til børn får skarp kritik for manglende sikkerhed

Privatliv

Fitbit gør meget ud af, at den nye device sikrer børnenes privatliv. Ace 3 er designet til opfylde de standarder for børns privatliv, som er sikret ved lov, herunder Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) i USA og GDPR i Europa, fremhæver producenten.

Har familien en Fitbit familiekonto, har forældrene adgang til at se barnets aktivitet og tjekke venneanmodninger.

Trackeren koster DKK 599 og er i butikkerne fra 15. marts 2021.

Translate