Apple Watch Series 7 er altid tændt

Apple Watch Series 7 har ikke fået den helt store opdatering. Men der er småjusteringer i både design og funktionalitet, som giver mening. Vi har plukket fem nye features ud.

Apple Watch 7
Apple

Er du træt af at skulle dreje dit håndled et nøk opad for at se klokkeslettet på dit smartwatch, er der godt nyt på vej. Retina skærmen på det nye Apple Watch Series 7 er nemlig “always on”.

Displayet har tilmeld 70 procents bedre lys indendørs end tidligere. Og så er det blevet strukket helt ud til kanten af skærmen, uden at dimensionerne på uret har ændret sig voldsomt.

Ingen glucosemåling

Designet på den nye skærm er en af de største nyskabelser ved Apple Watch Series 7, som ellers kun byder på småjusteringer i forhold til tidligere modeller.

Blandt andet har rygterne om, at Apples smartwatch i denne version ville tilbyde ikke-invasiv glucosemåling, ikke hold i virkeligheden.

At kunne måle sit blodsukker fra et smartwatch uden at stikke sig med en kanyle er et kæmpe ønske fra mange diabetikere. Men indtil nu har hverken Apple eller andre wearables producenter fundet frem til en teknologi, der er sikker nok til at blive godkendt af medicinske myndigheder.

Det ændrer ikke på, at Apple Watch 7 stadig har en imponerende samling features. De dækker alt fra tracking af tai chi øvelser til avanceret måling af blodets iltindhold og af hjerterytmen.

Faldalarm for cyklister

TechTruster har udvalgt nogle af de nye features, som vil give mening for mange brugere:

  1. Faldregistrering er nu også optimeret til cykling. Det betyder, at uret kan ringe til en alarmcentral, hvis du styrter. Nødopkald kan kun bruges, hvis du har Apple Watch Series 7 med GPS og mobildata. Din iPhone skal være i nærheden, for at du kan bruge Nødopkald SOS på et Apple Watch uden mobilfor­bindelse.
  2. Da uret stadig kun har 18 timers batteritid, er det en klar forbedring, at det nu kan lades hurtigere op. Med et særligt USB kabel tager det ifølge producenten cirka 45 minutter at oplade batteriet fra 0 til 80 procent.
  3. Apple Watch 7 har en ny type Mindfullnes app, som opmuntrer dig til pauser og refleksion i løbet af dage. Alt, hvad der ansporer til ro og pauser, er værdifuldt.
  4. Uret er mere robust, fordi det har fået et mere stød- og støvafvisende frontglas.
  5. Den større skærm giver mulighed for større font-typer og et nyt tastatur, som skulle være nemmere at skrive på.

Apple Smartwatch Series 7 kommer i handlen senere på efteråret 2021. Uret fås i fem nye farver og med cases i titanium, rustfrit stål og genanvendeligt aluminium.

Translate