Banker indgår flere smartwatch-aftaler

Nu kan du betale med dit ur. Fitbit og Garmin er kommet med på listen over smartwatches, som danske banker har lavet aftale med.

Garmin Vivoactive_2
Foto: Garmin

Kunderne behøver ikke rode efter kontanter, kort eller mobil, hvis de ejer et af de nyere smartwatches fra de to wearables-producenter.

De skal bare holde uret hen over kortterminalen og vælge hvilket kort, de vil betale med, fra urets digitale pengepung Wallet.

Løsningen fungerer på alle trådløse kortterminaler med NFC-læser og kan bruges f ex i supermarkedet eller på cafeen på vej hjem fra løbeturen.

Fitbit Pay fungerer på de nye modeller Ionic og Versa, mens Garmin Pay er tilknyttet Garmin Vívoactive 3, Garmin Forerunner 645 og Garmin Forerunner 645 Music.

Betalingsringe rykker frem på wearables-markedet

I Jyske Bank er det muligt at bruge sit Visa kort og sit Mastercard til  Fitbit Pay og Garmin Pay, mens Danske Bank kobler betalingsløsningen til Mastercard.

Bankerne er i stigende grad på vej ind på wearables markedet, som i øjeblikket er ved at overhale markedet for traditionelle fitnessarmbånd.

“Vi tror på, at brugeren i den nærmeste fremtid vil integrere sig så meget som muligt med sit smartwatch, ikke kun i forhold til træning og meddelelser, også i forhold til det daglige liv,” siger Marcus Bjärneroth, marketingdirektør hos Garmin Nordic.

Du kan få instruktion i løsningerne på bankernes hjemmesider.

Translate »