Skip to main content
Garmin vivo active 3

Banker indgår flere smartwatch-aftaler

Betal med dit ur, lyder tilbuddet til flere og flere danske bankkunder. Fitbit og Garmin er kommet med på listen over wearables, som blandt andet Danske Bank og Jyske Bank har lavet aftale med.
 

Det betyder, at kunderne ikke behøver rode efter kontanter, kort eller mobil, hvis de ejer et af de nyere smartwatches fra de to wearables-producenter.

 

De skal bare holde uret hen over kortterminalen og vælge hvilket kort, de vil betale med, fra urets digitale pengepung Wallet.

 

Løsningen fungerer på alle trådløse kortterminaler med NFC-læser og kan bruges f ex i supermarkedet eller på cafeen på vej hjem fra løbeturen.
 

Fitbit Pay fungerer på de nye modeller Ionic og Versa, mens Garmin Pay er tilknyttet Garmin Vívoactive 3, Garmin Forerunner 645 og Garmin Forerunner 645 Music.
 

I Jyske Bank er det muligt at bruge sit Visa kort og sit Mastercard til  Fitbit Pay og Garmin Pay, mens Danske Bank kobler betalingsløsningen til Mastercard.
 

Forrester: Smartwatches bliver dominerende wearable
 

Bankerne er i stigende grad på vej ind på wearables markedet, som i øjeblikket er ved at overhale markedet for traditionelle fitnessarmbånd.
 

“Vi tror på, at brugeren i den nærmeste fremtid vil integrere sig så meget som muligt med sit smartwatch, ikke kun i forhold til træning og meddelelser, også i forhold til det daglige liv," siger Marcus Bjärneroth, marketingdirektør hos Garmin Nordic.

 

Du kan få instruktion i løsningerne på bankernes hjemmesider.