Skip to main content
K ringen kan bruges til kontaktløs betaling.

Betalingsringe rykker frem på wearables-markedet

Foto: K Ring
Lad Dankortet blive derhjemme og betal kontaktløst med en fingerring. To engelske wearables med NFC teknologi har taget kampen op med smartwatches som bærbart betalingsmiddel.
 

Britiske K Ring, som oprindeligt hed Kerv, har taget navneskifte og indgået et samarbejde med den hollandske bank ABN-AMRO, som nu tilbyder sine kunder at integrere ringen med deres konto i banken.
 

Banker indgår flere smartwatch-aftaler

Oura ring i slankere design
 

K Ring kan bruges internationalt hos flere millioner forhandlere, som tilbyder kontaktløs betaling med et Mastercard. Den kræver ikke tilknytning til en smartphone men kan linke direkte fra ringen til en bank- eller kort-konto.

Ringen fokuserer udelukkende på pengetransaktioner og tracker ikke aktivitet eller søvn som f ex Oura eller Motiv ringen.

K ring i London transport
K Ring kan bruges i busser og tog i London.

Til gengæld kan man bruge den i offentlige transport i London ved knytte hånden og holde ringen over kortlæseren i busser og tog.
 

McLear Ring
Også britiske McLear Ring har valgt at holde sig til betalingsfunktionen i sin tech-fingerring. McLear har planer om at udvide funktionerne i NFC-teknologien, så ringen også kan åbne bil- og hoveddøre.Appen til McLear Ring rummer desuden features, som giver dig overblik over dit pengeforbrug. Hverken K Ring eller McLear Ring fås endnu i Danmark, men begge producenter har planer om at lancere i Europa i den nærmeste fremtid.
 


Her kan du læse mere om

K Ring

McLear Ring