Skip to main content
Resound

Dansk hearable på global event om digital sundhed

ReSound har fået en plads i rækken af præsentationer på Digital Health Summit på CES i Las Vegas i 2018 med nyeste version af sit intelligente høreapparat.
 

Den amerikanske bjergbestiger Win Whittaker bliver "ansigtet" bag ReSound LiNX 3D, som er den seneste hearable fra den danske producent GN Hearing.
 

Han skal fortælle, hvordan hans hearable hjælper ham med at være guide på krævende bjergbestiger ekspeditioner trods et hørehandicap. Det sker under temaet "Consumer and Patient-centered Healthcare." Digital Health Summit tiltrækker beslutningstagere, virksomheder og fagprofessionelle fra hele verden.
 

Hearable sender data op i skyen
 

CES er en af verdens største forbrugermesser for tech og elektronik og finder sted hvert år i Las Vegas i USA. Sidste år deltog 188.000, heraf 58.000 fra resten af verden. TechTruster følger højdepunkter fra både CES og Digital Health Summit. ReSound fik en Innovations-pris på CES i 2017.

Læs mere om CES 2018
 

Også på det mere forbrugerrettede markedet arbejder virksomheder med at skabe hybrider mellem høreapparater, traditionelle høretelefoner og earbuds.
 

Nuheara er et af de nyeste eksempler på en earbud, der både lover brugeren høj lydkvalitet og mulighed for at tilpasse lydbilledet, så man bedre kan høre f ex tale på restauranter og i andre støjende miljøer.

Blandt andet Samsung, FitBit og Jabra har produceret earbuds, der ud over at spille musik tracker f ex hjerterytme og aktivitet.