Den nye Oura Ring har fokus på kvinders sundhed

Oura Ring Generation 3 giver dig data i realtid og sætter kvinders sundhed i højsædet med menstruationstracking som en primær funktion.

Oura Ring
Oura

English version of this article

Du har måske læst min tidligere Oura Ring artikel her, hvor jeg diskuterede min egen erfaring med ringen efter fem måneders brug. Jeg havde et par frustrationer, nemlig at jeg ikke kunne se min tracking i realtid eller få feedback efter en træning. 

Den nye Oura Ring Generation 3 adresserer alt det og mere til. Og den sætter kvinders sundhed i højsædet med menstruationstracking som en primær funktion. 

Oura ring
Oura Ring har sensorer inde i ringen, som overvåger din puls og aktivitet.

Hvad er Oura Ring? 

Oura Ring er en wearable i form af en ring. Du har måske set andre wearables som smartwatches , fitnessarmbånd eller selvstændige apps. 

Oura Ring har sensorer inde i ringen, som overvåger din puls, temperatur og bevægelse hele dagen og især om natten. Ringen blev udviklet for at hjælpe dig med at få en bedre søvn ved at overvåge dine søvnmønstre. 

Taler til identitet

Som en, der har investeret i at anskaffe sig en Oura Ring, sætter jeg pris på, at det simpelthen er en ring. Ingen blinkende lysdioder, ingen gummibånd. Kun en elegant, subtil ring. 

De fleste har ingen idé om, at jeg bærer et smart produkt, som måler mine vitale funktioner. For mig er dette vigtigt. 

Smykker taler til identitet. Selvom jeg gerne vil være sund og bevidst om, hvad der foregår i min krop, vil jeg ikke personligt ligne en cyborg. Ikke endnu. 

Hvad er nyt i Generation 3? 

Den nye Oura Ring er blevet væsentligt opgraderet med hensyn til, hvad den registrerer, og hvordan den rapporterer disse data. De vigtigste opgraderinger inkluderer: 

Oura ring
Menstruationstracking er en ny feature i Oura Ring.
  • Hjertefrekvens om dagen: Giver dig realtidsdata om din puls, så du kan se, hvordan den påvirkes af forskellige hændelser i løbet af dagen. Tidligere skulle du sidde meget stille i minimum fem minutter for at se din pulstendens i “Take a Moment”-funktionen. 
  • Træningspuls: Du kan se din puls i realtid via appen og se indsigt efter din træning. 
  • Forbedret temperaturføling med syv temperatursensorer (i den forrige ring var der kun en temperatursensor). Især i løbet af de sidste par COVID-år har vores behov for at kende vores temperatur været en prioritet.  Oura Ring altid har målt temperaturen (en vigtig faktor for søvn). Nu giver den bedre indblik i, hvornår du måske bliver syg, eller hvornår du måske får din menstruation. 
  • Periodeforudsigelse: Mange wearables tilbyder i dag en form for menstruationstracking, hvor du kan spore din cyklus i den app, der er knyttet til din wearable. På grund af den forbedrede temperaturregistrering i den nye Oura Ring, kan brugeren nu se, hvornår deres temperatur stiger eller falder. Disse data kan bruges til at forudsige, hvornår du får din menstruation med op til 6 dages varsel. Mens nogle mennesker får deres menstruation den samme dag hver måned, oplever de fleste udsving. Det virker kun logisk, at wearables, som sporer, hvad der sker i vores krop, også fortæller, hvad der sker i vores menstruationscyklus. Oura har et fremragende blogindlæg om dette her
  • SpO2 – måling af blodets iltindhold – kommer i 2022. Sensorerne er i ringen men vil først være aktive i 2022. Efterhånden som appen bliver opdateret, vil de begynde at registrere blodets iltniveauer. En SpO2-sensor fortæller dig, hvor mættet dit blod er med ilt og giver dig indsigt i din fysiske præstation under træning og tilstande som søvnapnø. 

En af de store opgraderinger er i selve appens “Wellness Content”. Denne feature er baseret på en abonnementsmodel, hvor brugere for $5,99 pr. måned (ca. DKK 40) får adgang til undervisningsindhold, herunder meditationer, søvnsessioner, åndedrætsøvelser og indhold om wellness. 

Skal jeg købe den? 

Hvis du allerede er Oura Ring-ejer, får du rabat og livstidsadgang til appen gratis. Hvis du overvejer at købe en Oura Ring for første gang, får du mange fine features i denne udgave. 

Men i betragtning af at den stadig er under udvikling med nye funktioner, der lanceres i slutningen af ​​2021 og begyndelsen af ​​2022, ville jeg overveje at vente til der er flere, der har brugt og anmeldt Generation 3. 

For $299 (DKK1923) er det en investering, der er værd at overveje nøje. Når det er sagt, er dette en meget videnskabeligt undersøgt enhed, som fokuserer på nøjagtighed.

Hvis du ønsker at forbedre dit helbred med databaseret indsigt, kan dette værktøj hjælpe dig. 

Translate