Skip to main content
Fitbit Versa

Fitbit satser på kvinder med nyt smartwatch

Foto: Fitbit

Fitbit Versa tracker kvinders cyklus med en algoritme, der ifølge producenten kan forudsige næste menstruation.
 

Efter lanceringen af Ionic i efteråret 2017 fortsætter det amerikanske wearbles-brand sit sats på markedet for smarte ure. Det nye Fitbit Versa er en letvægtsudgave af Ionic med nye features, som især skal appellere til kvinder.
 

Anmeldelse: Fitbit Ionic - en træningsmakker i hverdagen
 

Versa markedsføres med en ny app, der tracker kvindens månedlige cyklus og sætter data i sammenhæng med data om brugerens generelle velvære og helbred.

 

Det sker blandt andet ved hjælp af en ny cyklus-algoritme, som kan forudsige, hvornår kvinden kan forvente at få menstruation.

 

"Så nu kan du se, hvor du er i din cyklus, med et enkelt blik på håndledet," skriver Fitbit i en pressemeddelelse.

Ifølge en undersøgelse, som Fitbit selv har gennemført, ved 80 procent af amerikanske kvinder ikke hvor mange faser, der er i en menstruationscyklus, og mere end 70 procent kan ikke identificere den gennemsnitlige længde af en cyklus korrekt.

 

Versa rummer kendte funktioner som hjertefrekvens-sporing, skærmtræning og automatisk søvntracking. Det nye smartwatch lanceres med et forenklet dashboard, der ifølge Fitbit giver bedre overblik over data.

 

Priser

Fitbit Versa er tilgængelig i forsalg til en vejledende udsalgspris på 1.599 kroner på Fitbit.com og kan fås i sort med en sort aluminiumsramme, grå med en sølv aluminiumsramme eller peach med en rosaguld aluminiumsramme.

 

Accessories vil koste fra 249 kr til 749 kr. Fitbit Versa Special Edition har en vejledende udsalgspris på 1.799 kr.

 

Versa kan købes i Power og Elgiganten fra begyndelsen af ​​april 2018.

 

Datasikkerhed:

I mange tilfælde afgiver du data om dig selv, når du bruger wearables.

Læs om Fitbits politik for brug af data her