Garmin lancerer dykkerur i design for kvinder

Garmin Descent Mk2S er en small-udgave af Garmins smartwatch til dykkere. Det passer til smalle håndled og rummer femtech-features.
Garmin Descent Mk2S
Foto: Garmin

Garmin Descent Mk2S har en 43 mm skærm og er skrumpet en del i forhold til forgængeren, som måler 51 mm.

Det rummer samme features som den større model og fungerer ifølge producenten som en komplet dykkercomputer. Smartwatchet understøtter mange forskellige former for dykning, blandt andet enkelt- og flere gasdyk eller fridykning (hvor man holder vejret under vandet).

Garmin Descent Mk2S kortlægger ind- og udgangspunkter i vandet ved hjælp af satellitstøtte og indeholder et undervandskompas.

Brugeren kan på displayet se blandt andet dybde, dykketid, temperatur, nedstigningshastighed, gasblanding, dekompression og information om sikkerhedsstop.

Man kan på uret gemme og sammenligne dykkerdata fra op til 200 dyk eller se dem på den tilhørende Garmin Dive app.

Femtech-features

Udenfor vandet fungerer Descent Mk2S som et multisport GPS-smartwatch. Det giver adgang til femtech-features som tracking af menstruationscyklus og graviditetstracking. Uret monitorerer åndedræt og har avanceret søvnovervågning, der estimerer lette, dybe og REM-stadier af søvn.

Garmin udvikler graviditetstracker

Når parret med en kompatibel smartphone, modtager brugeren underretninger om opkald, tekster og kalenderalarmer.

Garmin Descent Mk2S har ifølge producenten 7 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand og op til 30 timer i dykketilstand. Det udviklet til at klare en vanddybe på 100 meter.

Translate »