Garmin lancerer sportsurene Venu2 Plus og Vivomove Sport

Telefonopkald og talebeskeder direkte fra håndleddet er to af nyhederne i Garmin Venu2 Plus, mens Vivomove Sport kombinerer et klassisk urdesign med wearable tech.
Garmin Venu 2s
Foto: Garmin

Er du er træt af at rode rundt i dametasken, når telefonen ringer, er årets første smartwatch lancering godt nyt.

For selvom du stadig ikke kan slippe helt fri af din smartphone, er det trods at lettere og hurtigere at dreje håndleddet og snakke ind i en wearable end at famle rundt mellem genstandene i taskens dyb.

Garmin Venu2 Plus

Garmin Venu2 Plus
Smartwatchet fungerer også som telefon.

Det behov har Garmin læst med lanceringen af sit smartwatch Venu2 Plus, der netop er præsenteret på CES, verdens største messe for forbrugertech.

Uret rummer en højttaler og en mikrofon giver udover telefonopkald adgang til stemmestyringen på den tilkoblede smartphone. Brugeren kan aktivere Apples Siri eller Google Assistent til at svare på beskeder med tale i stedet for tekst.

Forudsætningen er dog stadig, at dit smartwatch er i nærheden af den tilknyttede smartphone.

Garmin udvikler graviditetstracker

Cyklus og stress

Udover nye kommunikations-features rummer uret 25 forudinstallerede sports-apps og menstruations- og graviditetstracking via appen Garmin Connect.

Man kan se og logge informationer om sin cyklus eller graviditet direkte på håndleddet. Uret registrerer stressniveau blandt andet gennem pulsmåling og sender dig videre til en åndedrætsøvelse, hvis dine data viser, at du er stresset.

Venu2 Plus er en opgradering af Garmins seneste AMOLED smartwatch (Active Matrix Organic Light Emitting Diodes.) Producenten angiver batteritiden til ni dage.

Det nye smartwatch ligger med en pris på cirka DKK 3500 i den dyre ende. Til gengæld kan du i nogle udgaver selv designe uret ved at sammensætte, materialer, urkasse og rem, hvis du køber uret direkte fra producenten.

Design et smartwatch i din egen stil

Garmin Vivomove Sport

Garmin Vivomove Sport
Foto: Garmin

Garmin Vivomove Sport er et hybrid ur i et klassisk ur-design med visere, der tikker. Bag den traditionelle skærm gemmer sig en stor pakke sundheds- og fitness features. Det dukker op i et interaktivt display, når man trykker eller swiper på skærmen.

Uret henvender sig til brugere, der ikke vil fremvise tech fra håndleddet men stadig have adgang til tracking af aktivitet, søvn, stress og notifikationer. Det sidste gælder dog kun brugere af Android telefoner.

Også Vivomove Sport spiller sammen med Garmin Connect appens registrering af kvinders cyklus eller graviditet. Producenten angiver batteritiden til fem dage og seks dage, hvis man mest bruger smartwatchet i ur-tilstand med visere.

Prismæssigt er det mere overkommeligt end storesøsteren Venu2 Plus og fås for cirka DKK 1400.

Translate »