Garmin udvikler graviditetstracker

Nye features i Garmins smartwatch app kan tracke babys bevægelser og størrelse under graviditeten. Trackeren monitorerer babyens bevægelser.

Garming Smartwatch
Foto: Garmin

Først kom apps til wearables, der kortlægger brugerens menstruationscyklus og som er blevet fast inventar i en række fitnessarmbånd og smartwatches.

Nu bygger Garmin videre på sin version af appen for kvinder i den fødedygtige alder.

Graviditetstracking er det nye tilbud fra den amerikanske producent, der vil give mødre indblik alt fra deres egen sundhed til barnets størrelse og bevægelser igennem graviditeten.

Appen til gravide hentes i Garmins Connect IQ-butik og spiller sammen med wearables som Garmin Venu, Vivoactive 4, Forerunner og Fenix-serien.

På størrelse med et jordbær

Ved at plotte sin termin ind i Garmins Connect-app kan man tjekke, hvilken uge, man er i. Trackeren monitorerer, hvordan og hvor længe babyen bevæger sig og giver bud på, hvor stor ens baby er blevet, f ex at den nu måler så meget som et jordbær…

Foto: Garmin

Brugeren kan logge alt fra sit humør til sit glucose-niveau og registrere symptomer som hævede ben og ømme bryster. På baggrund af data kommer appen med forslag til træning og øvelser, der vedligeholder og forbedrer formen før fødslen.

Ve-tracking

En særlig ve-app supplerer de nye features med en timer, der tracker veerne. Appens tidsmåler gør det muligt at registrere intervaller mellem veerne og deres længde. Appen angiver start og stop for hvert interval.

Datasikkerhed

Garmin er klar over, at data om veer er et højfølsomt område og forsikrer om, at “historikken om dine veer kun gemmes i appen på din mobil.”

Hvis du overvejer at hente graviditetstrackeren, er det en rigtig god ide at sætte sig ind i Garmins datasikkerhedspolitik.

Find både den korte og den lange version af Garmins privatlivspolitik her.

Translate »