VR-brille spiller sammen med smartphones

LG er en af de producenter, som har valgt at optimere sin nyeste smartphone til VR-headsettet Google Daydream. Virtual Reality rykker nu tættere på hverdagen.

Ved at klipse smartphonen ind i VR-headsettet og downloade Daydream appen kan man se et stort udvalgt af VR-indhold fra både store og små producenter.

Teknologien åbner et univers af spil, sport og rejseoplevelser. Du kan stå på rulleskøjter, gå en tur ved et af verdens videundere, Taj Mahal i Indien, eller bare vandre i skoven hjemme fra sofaen.

TechTruster fik en præsentation af VR-funktionen i den nye LG V30 smartphone, som er udstillet på IFA messen i Berlin. Telefonen kommer dog ifølge producenten ikke på markedet i Danmark.

Vil man have fat i en mobil, der kan vise virtual reality gennem Googles VR-headset, er der en mulighed hos Huawei, Samsung eller HTC, som i nye modeller også understøtter Daydream platformen. Løsningen spiller kun sammen med Android-systemet.

Indenfor sundhedsområdet bruges VR-briller i dag til mennesker med demens. En finsk startup er i gang med at udvikle en VR-løsning, der kan træne hjerneskadede.

Virtual Reality kan behandle hjernen

Translate »