GPS-halsbånd kan tracke din hund

Her på TechTruster plejer vi ikke at skrive om wearables til hunde. Men her er alligevel en servicemeddelelse til familier, der ikke helt har fået opdraget den nye corona-hund godt nok.
Halo hundehalsbånd
Halo

Det amerikanske firma Halo tilbyder nemlig nu en ny version af et digitalt hundehalsbånd, der kan tracke familiens bedste ven både indendørs og udendørs.

“Halo identificerer din hunds placering i løbet af sekunder snarere end minutter. Det giver hundeejere ro i sindet, at deres hunde øjeblikkeligt kan spores, det øjeblik de sætter deres fod udenfor,” skriver Halo i en pressemeddelelse.

Den nye patentanmeldte indendørs og udendørs algoritme beregner forskellen mellem de satellitsignaler, som den modtager inde i dit hjem op mod de signaler, den modtager uden for dit hjem, fremhæver firmaet, der tager sig godt betalt for det innovative hundehalsbånd.

$799 dollars er prisen for denne hunde-wearable. Det er ovenikøbet på tilbud. Med i pakken af features får du også mulighed for at tracke, hvor og hvor meget din hund har bevæget sig.

Systemet bygger på, at der skabes “virtuelle hegn”, som holder dit kæledyr på plads, og som kræver datalagring og opkoblet på satellitbaserede GPS-services.

Derfor er Halo også tilknyttet en abonnementsordning, der som minimum koster $2.70 om måneden.

Translate »