Hearable sender data op i skyen

Den danske virksomhed ReSound vandt en design-pris på IFA 2017 i Berlin for sit høreapparat, der udnytter wearables og app-teknologi til at personalisere brugerens lydoplevelse.

ReSound er på IFA for at promovere den seneste version af sin slanke hearable, der via en smartphone også kan også streame musik og modtage telefonopkald.

Appen er også udviklet til Apple Smartwatch. ReSound ENZO 3D and Beltone Boost Max hedder løsningen, der retter sig mod mennesker med et stort høretab.

ReSound indkasserede på messens tredie dag en design-pris, da den i selskab med blandt andet Telekom, BMW og Zeiss vandt UX Design Awards 2017.

Ved at udnytte sensor- og app-teknologi har ReSound skabt en hybrid mellem en wearable og et høreapparat, som kan sende data videre til brugerens audiolog gennem en cloud-løsning.

Brugeren kan holde sig i kontakt med sin audiolog  få finjusteret sit lydbillede gennem en app, som fungerer både til iOS og Android. Det sparer tid til transport frem og tilbage til høreklinikken.
 

Mere info: Pressemeddelelse

Translate »