Livsnyder under kontrol

Farmakonomforeningens formand, Christina Durinck, vil kunne holde til at have et toppost. Fitnessarmbåndet hjælper hende med at bevare formen.
Christina Durinck
Foto: Farmakonomforeningen

“Jeg er blevet afhængig af det armbånd. Så afhængig, at jeg kan blive irriteret over, at jeg skal af med det i de to timer, det tager at lade det op,” indrømmer Christina Durinck.

Farmakonomforeningens nye formand er blevet en klassisk wearable forbruger. Den nye gadget med det lækre design er gledet stille og roligt ind i hendes hverdag og blevet en del af hendes identitet.

Armbåndet sender et signal om, at jeg har fokus på helbred og sundhed, Christina Durinck, der gerne nyder en glas rødvin og en god kage men helst ikke vil vokse i bredden, mens hun passer en karriere med møder og store buffet’er.

Det har jeg set ske for tit, som hun siger.

12.000 skridt om dagen

Armbåndet sender en lille vibration, når hun har siddet stille for længe og får hende på den måde ud af kontorstolen.

Mindst 12.000 skridt om dagen er det konkrete mål, hun har sat sig. Når hun ikke det hen over ugen, er hun ekstra motiveret for en tur i træningscentret.

Fitness armbåndet er en gave fra manden  – ”jeg er jo jyde og synes simpelthen, at prisen var for høj”  siger hun men erkender, at hun er glad for de avancerede funktioner i den nye model, som også rummer en pulsmåler.

Nyt er det blandt andet, at tal og andre informationer ikke lyser konstant i displayet men skal tappes frem.

– Det skaber dog en vis stress hos andre mødedeltagere, når jeg begynder at tappe på mit håndled. De tolker det, som at jeg skynder på dem! griner hun.

Translate »