Ny Fitbit tracker med appel til kvinder

Fitbit har fokus på både stresshåndtering og luksus i sin nye aktivitetstracker Fitbit Luxe, der kan opgraderes med et armbånd fra smykkemærket gorjana.

Fitbit

Luxe er den første tracker på markedet, siden Google opkøbte Fitbit, men der er ikke de store forandringer at spore. Fitbit bygger videre på den stil, som er kendetegnende for den amerikanske producent, både når det gælder design og funktionalitet,

Trackeren kommer rundt om alle de features, som giver mening i en travl hverdag og samler dem i sundhedsoversigten Health Metrics Dashboard. Oversigten i appen kan hjælpe med at spore, om stress eller træthed påvirker det fysiske eller mentale helbred.

Luxe’s sundhedsværktøjer omfatter ligesom de nyeste af Fitbits wearables tracking af den månedlige menstruationscyklus.

Krop og sjæl

Med Luxe fortsætter Fitbit sin helhedsorienterede tilgang til wearables. Trackeren måler på både fysiske aktiviteter og mental sundhed.

Træningsøvelsene består af såvel work-outs som åndedrætsøvelser. Benytter du dig af en gratis prøveperiode på Fitbit Premium, kan du få adgang til 30 sessioner med den indiske læge og forfatter Deepak Chopras Mindful Metode.

Med i pakken af klassiske features er målinger af puls og søvnkvalitet, men Luxe rummer også ligesom mere avancerede smartwatches features som åndedrætsmåling og SpO, blodets iltindhold. (endnu ikke lanceret)

Du får reminders, hvis du sidder stille for længe og adgang til værktøjer som alarmer, stopur og minutur.

Touchskærm i farver

Du kan vælge mellem 20 forskellige træningsformer direkte på håndleddet, herunder golf, pilates, spinning eller tennis.

Luxe har en touchskærm i farver og op til fem dages batteritid. Ifølge Fitbit er der med en særlig teknik gjort meget ud af gøre rammen stilren og let og armbåndet blødt.

Aktivitetstrackeren fås i danske butikker i løbet af foråret.

Opdateret 07082021

Translate