Garming Smartwatch

Om TechTruster

TechTruster.dk er et uafhængigt netmedie, der handler om wearables. Vi skriver om bærbar teknologi, som giver dig et bedre liv og helbred.

Femtech

TechTruster fokuserer på femtech – teknologi, der skaber værdi for kvinder. Vi skriver nyheder, guides og anmeldelser om fitnessarmbånd, smartwatches, hearables, headbands, intelligente briller og smykker.

Webinarer

Vi holder oplæg på webinarer, der handler om bærbar teknologi. Kontakt os for at høre, hvad vi kan bidrage med.


Team TechTruster

Cecilie Helm Darling, journalist

Cecilie Helm Darling

Cecilie Helm Darling er uddannet journalist med en baggrund hos bla. Ritzau og DR. Hun har været bosat i Seattle i seks år og er nu selvstændig kommunikationskonsulent i Helm Media i København.

Cecilie har i en årrække skrevet om bla. tech og sundhed på både dansk og engelsk.

cecilie@techtruster.dk
LinkedIn


Helle Baagø, stifter og redaktør

Helle Baagø er uddannet journalist og digital projektleder.

Helle Baagø

Hun har arbejdet i blandt andet i DR og Arbejdsmiljøfondet. Helle er forfatter til bogen “Sådan leder du et webprojekt”.

Hun har som selvstændig journalist arbejdet for en lang række organisationer og virksomheder og siden 2005 drevet kommunikationsbureauet Tendens, nu TechTruster.

Helle er stifter af TechTruster og medlem af Advisory Board på netmediet Nordtinget.

helle@techtruster.dk
LinkedIn


Vanessa Julia Carpenter, analytiker

Vanessa Julia Carpenter
Vanessa Julia Carpenter

Vanessa Julia Carpenter har en ph.d. fra Aalborg Universitet i “Designing for Meaningfulness in Future Smart Products” og en master fra Malmø Universitet i Interaktionsdesign.

Hun er grundlægger og designdirektør i virksomheden Kintsugi Design. Her hjælper hun virksomheder med at udvikle nye produkter – herunder wearables.

Vanessa er medlem af juryen i Danish Design Award og medstifter af tænketanken The Making Tank. Hun har i syv år arbejdet som Lead Specialist i virksomheden Force Technology.

vanessa@techtruster.dk
LinkedIn


Translate »