Oura Ring i slankere design

Den finske wearable ligner nu en ægte fingerring og lanceres med forbedret batteritid og en række nye features. Har du lyst til at få en topmoderne giftering, der kan tracke dine data under vielsen, er her en mulighed.
Oura Ring med i wearables forsøg
På Oura Ring sidder sensorer på indersiden af ringen.Foto: Oura

Anmeldelse: 5 måneder med Oura Ring

Med den nye udgave har Oura øjensynlig ramt smagen hos mange brugere. Virksomheden har på to måneder fået 15.000 forudbestillinger fra 50 lande og blevet placeret i kategorien “most promising startup” i det finske magasin Business Weekly.

Avanceret søvnmåler

Oura er ikke en traditionel sports-tracker men mere en livsstils-gadget, der især fokuserer på søvnkvalitet og god hverdagsform. Den smarte ring skal hjælpe brugeren med at følge kroppens indre ur, der styrer, hvornår vi er vågne og søvnige. Den måler søvnrytme, søvnstadier og hvilepuls og opfanger også, hvis du tager en lur i løbet af dagen.

Finske Oura Ring er med i Corona-forsøg

Ved at analysere søvn- og aktivitetsdata giver ringen brugeren personaliseret rådgivning om, hvornår det er bedst at gå i seng, dyrke sport eller fitness og endda spise, oplyser producenten.

Oura’s gyrometer tracker aktivitet og bevægelser i løbet af dagen men ikke præstationer og resultater i forbindelse med sport og fitness. Den kan indstilles stil at måle hjerterytme i forbindelse med meditation og åndedrætsøvelser.

Specifikationer:

  • Batteritid: Syv dage. Oplades på 80 minutter med trådløs oplader.
  • Design: Tre designs, inkluderet en diamant-version, og valg mellem fire farver.
  • Materiale: Letvægts titanium
  • Måler kropstemperatur
  • Vandtæthed ned til 100 m.
  • Priser fra cirka DKK 2000 til DKK 8000 for diamant-udgaven.

Persondatasikkerhed:

Læs Ouras politik for brug af persondata

Translate »