Sådan tracker man sin corona i en wearable

Den amerikanske tech-journalist på sitet Gadgets & Wearables, Ivan Jovin, der har brugt sit Garmin Sportsur og en supplerende tracker til at følge med i sin virus.
Garmin watch
Foto: Garmin

Man skal nok være en rimelig dedikeret gadgetbruger for at finde spænding i at følge sin Covid-19 infektion udfolde sig i en app. Men den slags findes, viser en reportage på et engelsk tech-site.

Med corona rasende i kroppen har han tjekket sin puls, hjerterytme frekvens, søvn og SpO2, som er betegnelsen for blodets iltmætning.

Finske Oura Ring er med i Corona-forsøg

Alarmberedskab

“Infektionen startede voldsomt og sluttede lige så brat”, skriver han og føler sig heldig over at han slap relativt mildt.

På grafer i sin app kunne han registrere, hvordan hans krop var i alarmberedskab. De første dages tårnhøje fysiske stressniveauer fortog sig ikke om natten. De blev efterfulgt af en dag med voldsom hovedpine. På dag fem begyndte han at føle en bedring.

Whoop er seneste tracker i Corona-opsporingen

“Spændende tider forude. Man kan kun forestille sig, hvilken indsigt vi kan få fra vores kroppes indre i fremtiden,” konkluderer den amerikanske gadget-entusiast.

Læs hele reportagen her

Translate »